Fizetési módok

Webshopunkon jelenleg az alábbi fizetési módok érhetőek el.*

  • FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

Megrendelésed a rendelés leadását követően bankkártyával fizetheted ki. A fizetésig a megrendelés függőben van. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

  • FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

Megrendelést követően egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk (e-mail üzenetben), amelyen megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok. Fontos, hogy minden esetben szükséges feltütetni a megrendelés egyedi azonosítóját.

  • FIZETÉS HALASZTOTT FIZETÉSSEL

Halasztott fizetés választása esetén nem szükséges a kívánt termék ellenértékét a vásárlással egyidőben megfizetni, mivel lehetőséget biztosítunk a vételár több részletben történő, halasztott fizetésére. A halasztott fizetési megoldást az InstaCash Kft biztosítja. Ennek részét képezik a Barion rendszerén keresztül megvalósuló online bankkártyás fizetések, A bankkártya adatok a kereskedőhöz és az InstaCash Kft.-hez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

*Előfordulhat, hogy a vásárolni kívánt termékektől és a kosár tartalmátó, illetve további egyéb feltételektől függően nem minden fizetési mód érhető el minden esetben.